Dark Souls Türkiye Wikia
Kingseekerframpt
"Hm? Hayır, hayır, ben iyiyim, iyiyim. İpiyi ve apayık! Bana yaşlı, kuruyan bir yılan gibi muamele etme."
— Kingseeker Frampt

Kralarayan Frampt Dark Souls'daki bir karakterdir. Kül Tanrısı Gwyn'nin yerini alacak insanı bulmaya çalışan ilkel bir yılandır. Karaavcısı Kaathe ve Eingyi'yi seslendirmiş Peter Marinker tarafından seslendirilmiştir.

Konum[]

Ateşbağı Mabedi'nde eskimiş heykelin önündeki havuzun önceden olduğu yerde bulunur. Kralarayan Frampt, yalnızca Uyanış Çanları çalındıktan sonra görünür.

Konu[]

Kralarayan Frampt, oyuncu her iki Uyanış Çanını çaldıktan sonra Ateşbağı Mabedi'nde belirir. Oyuncuya Anor Londo'ya gitmesini ve Tanrı Tası'nı almasını söyler. Oyuncu Tanrı Tası'nı aldıktan sonra, Frampt onu İlk Alevin Bacası'nın girişine taşır ve Ocağa ulaşmak ve en sonunda Gwyn'i öldürüp Ateş Çağı'nı uzatmak için oyuncuya Tanrı Tası'nı sunağa koymasını söyler.

Oyuncu Tanrı Tasını Frampt yerine Kaathe'a verirse, Frampt sinirlenir ve oyunun geri kalanı için oyuncuyu bırakır.

Hizmetler[]

Kralarayan Frampt, eşyaları tüketme ve titanit'i daha küçük parçalara ayırma yeteneğine sahiptir.

  • Yeşil Titanit Parçası şu şekilde kırılır: Titanit Parçası ×5
  • Büyük Titanit Parçası şu şekilde kırılır: Titanit Parçası ×5
  • Titanit Külçesi şu şekilde kırılır: Büyük Titanit Parçası ×3
  • Mavi Titanit Külçesi şu şekilde kırılır: Yeşil Titanite Parçası ×3
  • Beyaz Titanit Külçesi şu şekilde kırılır: Yeşil Titanit Parçası ×3
  • Kırmızı Titanit Külçesi şu şekilde kırılır: Yeşil Titanit Parçası ×3
  • Titanit Dilimi şu şekilde kırılır: Titanit Külçesi ×2
  • Mavi Titanit Dilimi şu şekilde kırılır: Mavi Titanit Külçesi ×2
  • Beyaz Titanit Dilimi şu şekilde kırılır: Beyaz Titanit Külçesi ×2
  • Kırmızı Titanit Dilimi şu şekilde kırılır: Kırmızı Titanit Külçesi ×2